maandag 6 februari 2012

Ongeregeldheden na afloop LVK

 

 

Na afloop van het Limburgs Vastelaovedleedsjes Konkoer (LVK) hebben enkele ongeregeldheden plaatsgevonden bij de garderobe in de veilinghallen in Eijsden-Margraten. garderobe

Meteen na afloop liep een grote mensenmassa richting uitgang waar de garderobe zich bevond. Daar was men volgens een persverklaring niet voorbereid op de plotselinge grote drukte, waardoor er mensen in het gedrang kwamen. In de drukte raakte één man uit Kessel lichtgewond. Ook vertrok een aantal mensen vanwege het gedrang zonder jas.

Ingeschakelde Rode Kruis-medewerkers voorzagen hen van dekens, zo staat in de verklaring. Om de rust terug te brengen werden beveiligingsmedewerkers en politieagenten ingeschakeld. Volgens de organisatie ontstond de grote drukte waarschijnlijk omdat veel mensen vanwege onvrede met het winnend nummer 'Doot 's gek' massaal de zaal verlieten.

Bezoekers die hun jas zijn kwijtgeraakt of een verkeerde jas hebben meegenomen, kunnen zich zondag tot 16.00 uur melden bij de organisatie op het velingterrein. De organisatie zegt er alles aan te willen doen dat eigendommen zoveel mogelijk bij de rechtmatige eigenaren terecht komen.

Bron De Limbuger.

John

Geen opmerkingen: