donderdag 23 april 2009

Limburgers filmen Joran aan leugendetector.

Joran van der Sloot

De Roermondse tv-makers Olaf Simons en Ton Balendonck hebben Joran van der Sloot , die nog steeds in verband wordt gebracht met de verdwijning van Natalee Holloway in 2005, een leugendetectortest laten ondergaan. Dat is recent in Breda gebeurd voor een tv-programma dat genoemde tv-makers met Gouden Kooi-winnaar Terror Jaap hebben gemaakt.

Het drietal wil het tv-programma verkopen aan de hoogste bieder. Op deze website staat de trailer van het programma en een video-still van de detectortest die Van der Sloot gedurende twee dagen in Breda heeft ondergaan.

Simons en Balendonck hebben eerder met Jaap samengewerkt voor de website van hun productiemaatschappij TV Ellef www.tvellef.nl . Terror Jaap kwam bij het Limburgse tweetal terecht toen hem duidelijk werd dat een eigen talkshow – aan hem beloofd door RTL na zijn winst in het Talpa-programma De Gouden Kooi – er niet in zat. Met TV Ellef wilde Jaap per se een eigen tv-programma maken. Hij dacht daarbij meteen aan een show met Joran van der Sloot. Jaap onderhoudt contacten met Van der Sloot via hyves omdat Van der Sloot een fan van het tv-programma De Gouden Kooi is en van Jaap.

Volgens Olaf Simons van TV Ellef heeft Terror Jaap Joran van der Sloot overgehaald naar Nederland te komen voor het programma. ,,Jaap heeft er het geld en de contacten voor.''

Kijk hier een trailer van SBS 6

Bron Dagblad De Limburger

Geen opmerkingen: