zaterdag 28 maart 2009

Gewonde bij schietpartij in Weert (update)

Op vrijdagavond 27 maart raakte een man gewond bij een schietpartij bij een woning aan de Kraamweg in Weert. Rond 18.35 uur kreeg de politie de melding van deze schietpartij. Op dit moment is nog onduidelijk of er in de woning of buiten de woning geschoten is. De politie is gestart met een technisch onderzoek in- en bij de woning.

Het slachtoffer, een man, is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is op dit moment geen informatie beschikbaar. Ook is nog niet duidelijk of de gewonde man de bewoner is van het huis of een bezoeker. Deze onderzoeksvragen worden in het onderzoek meegenomen.

Bij de melding naar de politie werd tevens gezegd dat na de schietpartij een zwarte VW golf zou zijn weggereden richting Leuken. Op dit moment is er niet meer informatie bekend over deze auto. De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze zaak. U kunt bellen met telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000. Direct na de melding is een SMS-alert verstuurd.

Bron Politie Limburg-Noord

Geen opmerkingen: